© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş Büyükşehir’in Meslek Edindirme Kursları Elbistan’da Vatandaşlarla Buluşuyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Meslek Edindirme Kursları (KAMEK), Elbistan’da yeni eğitim programlarıyla vatandaşlarla buluşuyor. 6 farklı branşta ücretsiz olarak verilecek eğitimlere KAMEK’in internet adresinden çevrimiçi başvuru yapılabiliyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı sunmak amacıyla yürüttüğü Meslek Edindirme ve Sanat Kursları (KAMEK) kapsamında, eğitim faaliyetlerini şehir geneline yaymayı sürdürüyor. Şehir merkezi ile birlikte Göksun, Çağlayancerit ve Ekinözü’nde başlatılan kurs programları, şimdi de Elbistan’da hayata geçiriliyor. Şehir genelinde önemli bir sosyal eğitim hareketi olarak öne çıkan KAMEK, her yaştan bireyin bilgi, beceri ve özgüven kazanmasını hedefliyor. Elbistan’da başlatılacak yeni kurs programlarıyla vatandaşlara hem kariyer hedeflerine yönelik hem de kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak eğitimler sunulacak.

6 Farklı Branşta Eğitim

KAMEK çatısı altında Elbistan’da verilecek eğitimler arasında; POMEM ve BESYO hazırlık, satranç, diksiyon, akıl ve zekâ oyunları, yaratıcı drama ve robotik kodlama yer alıyor. Alanında uzman eğitmenler tarafından verilecek bu kurslarla, katılımcıların hem akademik hem de sosyal becerilerinin geliştirilmesi amaçlanıyor.

Başvurular Çevrimiçi Alınıyor

Kurslara katılmak isteyen vatandaşlar, başvurularını çevrimiçi olarak gerçekleştirebiliyor. KAMEK kurslarına kayıt yaptırmak isteyenler, https://kamek.kahramanmaras.bel.tr adresi üzerinden başvuru formuna ulaşabiliyor.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor

Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.

TÜM HABERLER