Kahramanmaraş Büyükşehir’den Yavuz Selim Mahallesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Dulkadiroğlu’ndaki Yavuz Selim Mahallesi’nde altyapı çalışmalarının tamamlandığı yollarda sıcak asfalt serimi gerçekleştirerek yolların konforunu artırıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde ulaşım altyapısını daha güçlü hale getirmek amacıyla yürüttüğü yol yenileme çalışmalarını kesintisiz şekilde sürdürüyor. Cadde cadde, sokak sokak eş zamanlı olarak devam eden asfalt uygulamalarıyla, vatandaşların daha güvenli ve konforlu ulaşım hizmetlerinden faydalanması hedefleniyor.
Bu kapsamda çalışmaların son durağı Dulkadiroğlu’ndaki Yavuz Selim Mahallesi oldu. Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı koordinesinde sürdürülen çalışmalarda sıcak asfalt serim çalışmaları gerçekleştiriliyor. Altyapı yatırımlarının ardından yıpranan ve sürüş kalitesini olumsuz etkileyen yol yüzeyleri sıcak asfalt ile kaplanıyor.
Hedef Daha Güvenli ve Modern Ulaşım
Geleceğin ulaşım ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde planlanan çalışmalar kapsamında Yavuz Selim Mahallesi’ndeki 73006., 73008., 73010., 73013., 73019., 73015., 73014. 73023., 73030., 73021., 73028., 73026., 73024., 73022. ve 73016. sokaklarda sıcak asfalt serimi çalışmaları başlatıldı.
Yaklaşık 2 kilometre uzunluğundaki yollarda gerçekleştirilen sıcak asfalt serimiyle hem sürüş güvenliği artırılıyor hem de şehir içi ulaşımın kesintisiz ve sağlıklı şekilde sürdürülmesi sağlanıyor.
Başkan Fırat Görgel’e Teşekkür
Gerçekleştirilen asfalt çalışmaları ile birlikte vatandaşların yaşam kalitesine ve kent içi ulaşım konforu oluştuğunu ifade eden Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Hasan Yorulmaz, “Büyükşehir Belediyesi tarafından yollarımızda mahallemizin her köşesinde asfalt serimi gerçekleştiriliyor. Başkanımız Fırat Görgel, mahallemizi tertemiz yollara kavuşturuyor. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” diye konuştu.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor
Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.