Kahramanmaraş Büyükşehir’den Türkoğlu’na 11 Milyon TL’lik Yol Yatırımı!
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Türkoğlu ilçe merkezinin en yoğun kullanılan güzergâhlarından 3 kilometrelik Mahir Ünal Caddesi’ni 11 Milyonluk yatırımla tamamen yeniledi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde ulaşım altyapısını güçlendirmeye ve vatandaşlara daha konforlu bir seyahat deneyimi sunmaya yönelik yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. 11 ilçenin tamamında hayata geçirilen yol yatırımları kapsamında, Türkoğlu’nun en işlek güzergâhlarından biri olan Mahir Ünal Caddesi de baştan sona yenilendi.
İlçe merkezinde önemli bir ulaşım aksı konumundaki 3 kilometrelik Mahir Ünal Caddesi, çevresinde bulunan yerleşim alanları, sosyal donatı sahaları, eğitim kurumları ve ticaret merkezleriyle günlük yoğun bir trafik akışına ev sahipliği yapıyor. Bu nedenle caddede 11 Milyon TL’lik yatırımla gerçekleştirilen asfalt yenileme çalışmaları, bölge halkı ve sürücüler açısından büyük bir memnuniyet yarattı.
Vatandaşlardan Hizmet Teşekkürü
Yapılan çalışmalar kapsamında, caddenin tamamında sıcak asfalt serimi başarıyla tamamlandı. Ardından yol güvenliğini artırmak ve trafik akışını düzenlemek amacıyla yatay ve dikey işaretlemeler, yol çizgi çalışmaları ve trafik levhaları da yerleştirildi.
Böylece Mahir Ünal Caddesi, sadece konforlu değil aynı zamanda daha güvenli bir ulaşım güzergâhı haline getirildi. Sıcak asfalt kaplama sayesinde sürüş konforunun artırıldığı cadde, modern işaretleme sistemleriyle hem yayalar hem de araç sürücüleri için çok daha güvenli bir yapıya kavuştu. İlçe sakinleri ve sürücüler, yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor
Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.