© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Türkoğlu Yeşilyöre’ye Yeni Köprü

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Türkoğlu’nun kırsal mahallelerinden Yeşilyöre’nin ulaşımını iyileştirmek için bölgeye yeni bir köprü menfez kazandırıyor. 10 metre genişliğinde ve 15 metre uzunluğundaki köprünün yapımı tamamlanmak üzere.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde ulaşım yatırımlarını kesintisiz sürdürerek vatandaşların daha güvenli ve konforlu seyahat etmesini sağlıyor. Bu kapsamda çalışmaların yürütüldüğü adreslerden biri de Türkoğlu’nun kırsal mahallelerinden Yeşilyöre oldu.

Uzun yıllardır mahalle sakinlerinin yoğun olarak kullandığı, ancak hem darlığı hem de eski yapısı nedeniyle trafik güvenliğini tehlikeye atan köprünün yerine yeni ve modern bir köprü menfez inşa ediliyor. Yeşilyöre’yi ilçe merkezi ve çevre mahallelerle bağlayan grup yolu üzerindeki köprü, dar olmasından dolayı ulaşımda aksamalara ve zaman zaman kazalara sebebiyet veriyordu.

Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerince başlatılan çalışmalar kapsamında 10 metre genişliğinde ve 15 metre uzunluğunda yeni bir köprü kazandırılıyor. Son derece dayanıklı şekilde projelendirilen köprüde son imalatlar da tamamlanma aşamasına geldi.

Çalışmaların bitirilmesiyle birlikte Yeşilyöre’nin ulaşım güvenliği büyük ölçüde artacak, mahalle sakinlerinin ilçe merkezi ve çevre mahallelere bağlantısı daha hızlı ve güvenli bir şekilde sağlanacak.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor

Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.

TÜM HABERLER