© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Türk Halk Müziği Ziyafeti; “Kahramanmaraş Türküleri” Sahne Alıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 3 Şubat Salı günü Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde düzenleyeceği Kahramanmaraş Türküleri konseriyle müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşatacak. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek müzik şölenine tüm vatandaşlar davet edildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda kültür ve sanat etkinliklerini kesintisiz şekilde sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda Mevlâna İdris Kültür Sanat Sezonu etkinlikleri, şehrin kültürel dokusunu yansıtan özel bir konserle müzikseverlerle buluşuyor. Mevlâna İdris Kültür Sanat Sezonu çerçevesinde 3 Şubat Salı günü düzenlenecek “Kahramanmaraş Türküleri” konseri, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Saat 19.30’da başlayacak programda, Türk Halk Müziği’nin birbirinden kıymetli eserleri seslendirilerek katılımcılara unutulmaz bir müzik ziyafeti sunulacak. Şehrin kültürel mirasını yaşatmayı ve gelecek nesillere aktarmayı hedefleyen konserde, Kahramanmaraş’a özgü türküler başta olmak üzere Anadolu’nun farklı yörelerinden derlenen eserler dinleyicilerle buluşacak. Halk müziğinin güçlü ezgileri ve duygu yüklü yorumlarıyla sahne alacak sanatçılar, izleyicilere keyifli ve anlamlı bir akşam yaşatacak. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, kültür ve sanat etkinliklerinin toplumun her kesimine ulaşmasını önemsediklerini vurgulanarak, ücretsiz olarak düzenlenecek konsere tüm vatandaşların davetli olduğu ifade edildi.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor

Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.

TÜM HABERLER