© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Göksun Kırsalına Konforlu Yol Atağı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun’un Berit mahallesinde kırsal dağ obalarına ulaşım sağlayan yaklaşık 7 kilometrelik yolda genişletme ve sathi asfalt kaplama çalışmaları gerçekleştiriyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezindeki ulaşım yatırımlarının yanı sıra kırsal bölgelerdeki yol altyapısı ve konforunu güçlendirmeye devam ediyor.

Bu kapsamda, Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerince Göksun ilçesine bağlı Berit Mahallesi’nde yer alan dağlık obalara ulaşımı sağlayan yaklaşık 7 kilometrelik güzergâhta, kapsamlı yol yenileme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Zorlu Coğrafyada Kararlılıkla İlerleyen Hizmet

Berit’in yüksek rakımlı ve engebeli arazisinde yer alan yolda zorlu coğrafyada hem yol genişletme hem de sathi asfalt kaplama çalışmaları gerçekleştiriliyor. Yapılan çalışmalarla birlikte hem araç geçişleri kolaylaşacak hem de özellikle kış aylarında yaşanan ulaşım riskleri büyük ölçüde azaltılmış olacak.

“Kırsaldaki Ulaşım Projelerimiz Devam Edecek”

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada kırsal mahallelerdeki yol projelerinin sadece devam edeceği vurgulanarak, “Şehrimizin her noktasına eşit hizmet götürme anlayışıyla hareket ediyoruz. Kırsal bölgelerdeki ulaşım projelerimiz, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak ve bölgesel kalkınmayı desteklemek amacıyla aralıksız sürecek” ifadelerine yer verildi.

İlginizi Çekebilir

KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai

KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

TÜM HABERLER