© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Gençlere Yaz Sürprizi: Pusula Maraş Yaz Akademisi Başvuruları Başladı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 15 – 30 yaş aralığındaki gençlere yönelik “Pusula Maraş Yaz Akademisi” düzenleyecek. Ücretsiz olarak düzenlenecek bilişim ve kişisel gelişim kurslarına Büyükşehir’in internet adresinden çevrimiçi başvuru yapılabiliyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, “Pusula Maraş” markasıyla gençlere yönelik faaliyetlerini artırarak sürdürüyor. Gençlerin yaz tatilini hem verimli hem de keyifli bir şekilde değerlendirebilmesi için yeni bir eğitim programı daha hayata geçiriliyor: Pusula Maraş Yaz Akademisi. 15 – 30 yaş aralığındaki gençlere yönelik olarak hazırlanan Yaz Akademisi’nde, bilişim teknolojileri ve kişisel gelişim alanlarında birbirinden değerli eğitimler ücretsiz olarak sunulacak.

KAMEK bünyesinde düzenlenecek akademide; masaüstü yayıncılık, GameLab, üretken yapay zekâ temelleri, GameStar Akademi, uygulamalı ileri düzey fotoğrafçılık, yaratıcı drama ve Hitabet Hane gibi branşlarda eğitimler verilecek. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, eğitimlerin ücretsiz olduğu vurgulanırken, kurslara katılmak isteyen gençlerin https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2025/06/24/pusula-maras-yaz-akademisi-basvuru-formu  adresinden çevrimiçi başvuru yapabileceği belirtildi. Kahramanmaraşlı gençlere hem akademik hem de kişisel gelişim alanında katkı sağlaması hedeflenen Pusula Maraş Yaz Akademisi hakkında detaylı bilgiye 0552 768 90 50 numaralı WhatsApp hattından ulaşılabileceği ifade edildi.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor

Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.

TÜM HABERLER