Kahramanmaraş Büyükşehir’den, Dulkadiroğlu Menderes Mahallesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Menderes Mahallesi’nde sıcak asfalt mesaisini kesintisiz sürdürüyor. Mahallede cadde ve sokaklar bir bir sıcak asfaltla buluşturuluyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde sürdürdüğü asfalt seferberliği kapsamında ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, Dulkadiroğlu Menderes Mahallesi’nde de sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.
Altyapı imalatları sırasında deformasyona uğrayan asfalt yüzeyi, kapsamlı bir çalışma programıyla tamamen yenileniyor.
Birçok Nokta Sıcak Asfalta Kavuşturuldu
Ekiplerin hummalı çalışmaları çerçevesinde Menderes Mahallesi’nde 46027, 46031, 46030, 46028, 46033 ve 46029. sokaklar sıcak asfaltla buluşturuldu.
Yenilenen yol sayesinde bölgede ulaşım akışı daha düzenli hale getirildi. Program kapsamında Menderes Mahallesi’nde Mehmet Kasapkara Caddesi ile 46017, 46018, 46019, 46020, 46022, 46035 ve 46037. sokaklarda da sıcak asfalt serimi gerçekleştirecek.
Esnaflar Çalışmalardan Memnun
Mahalle sakinleri ve esnaflar da çalışmalardan son derece memnun. Toz ve topraklardan kurtulduklarını söyleyen esnaf İbrahim Yanık, “Şu anda asfalt çalışmamız var ve yollarımız Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamen yenileniyor. Mahallemizin her tarafı karış karış asfaltlanıyor. Başkanımız Fırat Görgel’e çok teşekkür ederim” dedi. Mahallede uzun yıllardır esnaflık yapan Mehmet Akın Şenlenmiş de yapılan hizmetlerin memnuniyet verici olduğunu belirterek, “27 yıldır Menderes Mahallesi’nde esnaflık yapıyorum. Altyapımız çok kötüydü ve hepsi yenilendi. Altyapı çalışmaları sonrası yollarımız kötü durumdaydı ama şu anda tamamen yenileniyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Fırat Görgel’den Allah razı olsun. Bu hizmet buraya veriliyor. Emeği geçenlere çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor
Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.