© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş Büyükşehir'den Dev Yatırım: Maksutlu ve Bertiz'e Ulaşım Kolaylaşıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezi ile Maksutlu Mahallesi arasındaki mesafeyi önemli ölçüde kısaltan yeni yol çalışmalarını tamamladı. Genişliği artırılan ve sathi asfaltla kaplanan bu yeni yol, ulaşım kalitesini önemli ölçüde yükseltti.

Kahramanmaraş genelindeki 11 ilçede ulaşım ağını güçlendirmek için yatırımlarına hız veren Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat ilçesindeki Maksutlu Mahallesi'ne ulaşımı sağlayan yeni güzergah üzerinde yaptığı çalışmaları tamamladı. Ahir Dağı'nı aşarak Maksutlu Mahallesi'ne ve Bertiz bölgesine ulaşım sağlayan 8 kilometrelik bu yol, sathi asfaltla kaplanarak daha geniş hale getirildi. Bu düzenlemeler sayesinde şehir merkezi ile Maksutlu Mahallesi arasındaki mesafe yarı yarıya azaldı ve Bertiz bölgesine ulaşım daha kolay hale geldi.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, vatandaşlara daha konforlu seyahat imkanı sunmak amacıyla şehir genelinde ulaşım yatırımlarının kesintisiz sürdüğü belirtildi. Bu yeni güzergah, bölgedeki birçok mahalleye ve Bertiz bölgesine ulaşımı kolaylaştırarak önemli bir altyapı iyileştirmesi sağladı.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor

Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.

TÜM HABERLER