Kahramanmaraş Büyükşehir’den 19 Mayıs’a Özel Anne – Çocuk Etkinliği; Başvurular Başladı
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda anne ve çocuklara yönelik tişört boyama etkinliği düzenleyecek. 15 Temmuz Spor Vadisi’nde gerçekleştirilecek etkinliğe başvurular Büyükşehir’in internet adresinden çevrimiçi yapılabiliyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında anne ve çocukları bir araya getirecek anlamlı bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor. Milli birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirmeyi amaçlayan “Türk Bayrağı Temalı Tişört Boyama Etkinliği”, renkli görüntülere sahne olacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek etkinlik, 19 Mayıs Salı günü 13.00 – 16.00 saatleri arasında Onikişubat Hacı Bayram Veli Mahallesi’nde bulunan 15 Temmuz Spor Vadisi’nde gerçekleştirilecek. Anne ve çocukların birlikte vakit geçirerek keyifli anlar yaşayacağı programda, çocuklar tişörtlere çizilen bayrakları anneleriyle birlikte boyayacak.
Hem Eğlence Hem Milli Duygu Bir Arada
Etkinlikte çocukların hem eğlenmesi hem de 19 Mayıs ruhunu daha yakından hissetmesi hedefleniyor. Aile bağlarını güçlendirecek organizasyonda çocuklar, anneleriyle birlikte el emeği çalışmalar yaparken aynı zamanda milli değerleri de yaşayarak öğrenecek. Renkli etkinlik boyunca katılımcılar için çeşitli sosyal aktivitelerin de gerçekleştirileceği belirtildi.
Başvurular Çevrimiçi Yapılıyor
8 – 14 yaş aralığındaki çocukların anneleriyle birlikte katılım sağlayabileceği etkinliğe başvurular çevrimiçi olarak alınmaya başlandı. Programa katılmak isteyen vatandaşlar, https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2026/05/12/turk-bayragi-temali-tisort-boyama-etkinligi-basvuru-formu internet adresinden başvuru formunu doldurarak kayıt oluşturabiliyor.
İlginizi Çekebilir
KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai
KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.