© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş Büyükşehir, Şeyh Şamil’i Sokak Sokak, Cadde Cadde Sıcak Asfaltla Buluşturuyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Şeyh Şamil Mahallesi’nde altyapı çalışmaları sırasında zarar gören yolları sıcak asfaltla yeniliyor. Birçok sokağın sıcak asfalt ile tamamen yenilendiği mahallede 68 bin 23’üncü sokak da baştan sona sıcak asfalt ile kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde başlattığı asfalt seferberliğini aralıksız sürdürüyor. Vatandaşlara daha güvenli, konforlu ve modern ulaşım imkânı sunmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, altyapı çalışmaları nedeniyle zarar gören yolları hızla yenileyerek mahallelerin ulaşım standardını yükseltiyor.

Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı koordinesinde yürütülen çalışmaların yoğunlaştığı mahallelerin başında gelen Dulkadiroğlu Şeyh Şamil Mahallesi’nde sokak sokak, cadde cadde sıcak asfalt mesaisi devam ediyor. Mahalle genelinde gerçekleştirilen altyapı yatırımlarının ardından deforme olan ve sürüş konforunu olumsuz etkileyen yollar, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin hummalı çalışmalarıyla yeniden ulaşıma kazandırılıyor.

Altyapı Sonrası Yollar Yenileniyor

Ekipler, Şeyh Şamil Mahallesi 68 bin 23’üncü sokakta sıcak asfalt serimi faaliyetleri yoğun bir şekilde sürdürüyor. Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanmasıyla birlikte söz konusu güzergâhların daha modern ve dayanıklı bir yapıya kavuşması hedefleniyor.

Birçok Sokakta Çalışma Tamam!

Büyükşehir Belediyesi, Şeyh Şamil Mahallesi’nde 68 bin 21, 68 bin 46, 68 bin 33, 68 bin 42, 68 bin 30, 68 bin 31, 68 bin 44, 68 bin 50 ve 68 bin 54’üncü sokaklarda asfalt serimi çalışmalarını tamamladı. Asfalt seriminin tamamlanmasıyla birlikte Şeyh Şamil Mahallesi’nde cadde ve sokaklarda ulaşım konforu önemli ölçüde yükseltilmiş olacak.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor

Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.

TÜM HABERLER