Kahramanmaraş Büyükşehir Dulkadiroğlu’nda Yol Yenilemelerine Devam Ediyor
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Şeyh Adil Mahallesi Rafet Efendi Caddesi’nde altyapı çalışmaları sırasında deforme olan yolları sıcak asfaltla yeniliyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha güvenli, konforlu ve hızlı seyahat etmelerini sağlamak amacıyla ulaşım yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor.
Modern ve uzun ömürlü sistemlerle altyapısı tamamlanan bölgelerde üstyapı düzenlemelerine devam eden Büyükşehir Belediyesi, ulaşım konforunu artırmak, yol güvenliğini üst seviyeye taşımak ve şehir estetiğine katkı sağlamak amacıyla sıcak asfalt serimi çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
Bu kapsamda, Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen çalışmalar çerçevesinde Dulkadiroğlu’nda kesintisiz mesai yürüten ekipler, Şeyh Adil Mahallesi Rafet Efendi Caddesi’nde altyapı çalışmaları, iklim şartları ve yoğun kullanım nedeniyle bozulan yol yüzeylerini titizlikle yeniliyor.
Öncelikle bozulmaların bulunduğu caddede zemin düzenleme ve hazırlık işlemleri yapılırken, ardından sıcak asfalt serimiyle yol konforu artırılıyor. Belirlenen program dâhilinde mesai yürüten ekipler, Rafet Efendi Caddesi’ni sıcak asfalt ile yenileyerek yolu kalıcı ve dayanıklı bir yapıya kavuşturuluyor.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor
Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.