Kahramanmaraş Büyükşehir, Dulkadiroğlu’nda Sokak Sokak Asfalt Mesaisini Sürdürüyor
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nda yolları yenileyerek ulaşım konforunu artırıyor. Ekipler, İsmet Paşa Mahallesi Şehit Mücahit Şimşek Sokak’ta çalışıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir genelinde başlatılan asfalt seferberliği tüm hızıyla devam ederken, ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalar Dulkadiroğlu’nda da yoğun şekilde sürdürülüyor.
Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Dulkadiroğlu İsmet Paşa Mahallesi’nde bulunan Şehit Mücahit Şimşek Sokak’ın yollarını sıcak asfalt ile buluşturuyor.
Ekipler, bölgede sürdürdüğü yoğun çalışma ile altyapı çalışmaları ve zamanla yıpranan yolu modern ve konforlu bir görünüme kavuşturuyor.
Başkan Görgel’e Hizmet Teşekkürü
Bölgede yürütülen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren esnaf Mehmethan Bezgirsoy, “Sokağımızda çok güzel bir asfalt çalışması yapılıyor. Uzun süredir toz ve toprakla mücadele ediyorduk ama bu sorunumuz artık bitti. Hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Fırat Görgel’e çok teşekkür ederim” dedi.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor
Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.