© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş Büyükşehir, Bahçelievler’i Sokak Sokak, Cadde Cadde Sıcak Asfaltla Buluşturuyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Bahçelievler Mahallesi’nde altyapı çalışmaları sırasında zarar gören yolları sıcak asfaltla yeniliyor. 9009, 9007, 9005 ve 9018’inci sokaklarda çalışmalar tamamlanırken, 9003’üncü Sokak’taki asfalt serimi ise sürüyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde başlattığı asfalt seferberliğini aralıksız sürdürüyor. Vatandaşlara daha güvenli, konforlu ve modern ulaşım imkânı sunmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, altyapı çalışmaları nedeniyle zarar gören yolları hızla yenileyerek mahallelerin ulaşım standardını yükseltiyor.

Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı koordinesinde yürütülen çalışmaların yoğunlaştığı adreslerden biri de Dulkadiroğlu Bahçelievler Mahallesi oldu. Mahalle genelinde gerçekleştirilen altyapı yatırımlarının ardından deforme olan ve sürüş konforunu olumsuz etkileyen yollar, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin hummalı çalışmalarıyla yeniden ulaşıma kazandırılıyor.

Sokak Sokak, Cadde Cadde Asfalt Serimi

Ekipler tarafından Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan 9009, 9007, 9005 ve 9018’inci sokaklarda sıcak asfalt serimi tamamlandı. Yol yenileme çalışmalarının devam ettiği 9003’üncü Sokak’ta ise asfalt serim faaliyetleri yoğun bir şekilde sürdürülüyor. Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanmasıyla birlikte söz konusu güzergâhların daha modern ve dayanıklı bir yapıya kavuşması hedefleniyor.

Altyapı Sonrası Yollar Yenileniyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen asfalt uygulamaları sayesinde altyapı çalışmaları sırasında oluşan deformasyonlar giderilirken, sürücüler ve yayalar için daha güvenli ulaşım ortamı oluşturuluyor. Özellikle yoğun olarak kullanılan mahalle içi ulaşım güzergâhlarında gerçekleştirilen yenileme çalışmaları hem trafik akışını rahatlatıyor hem de vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştırıyor.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor

Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.

TÜM HABERLER