© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş Büyükşehir, Altyapı Sonrası Yol Yenilemelerini Durmaksızın Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ali Sezal Bulvarı’nda tamamlanan altyapının ardından sıcak asfaltla yol yenileme çalışmalarına başladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde yürütülen altyapı yatırımlarının ardından arterlerde oluşan bozulmaları gidermek için asfalt onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalar Ali Sezal Bulvarı’nda devam ediyor.

Özellikle yoğun trafik yükü taşıyan ve şehir içi ulaşımda önemli bir bağlantı aksı konumundaki arterde, altyapı çalışmaları sırasında bozulan kızımlar sıcak asfaltla yenileniyor. 15 Temmuz Millet Bahçesi’nden Sait Zarifoğlu Bulvarı’na kadar uzanan güzergâhta sürdürülen çalışmalarla, kazı yapılan ve zamanla yüzey bozulmalarının oluştuğu kısımlar modern ekipman ve tekniklerle onarılıyor.

Ekipler, zemin hazırlıklarının tamamlanmasının ardından sıcak asfalt serimini titizlikle gerçekleştirerek yolu daha dayanıklı ve uzun ömürlü hale getiriyor.

Şehir Tarihinin En Büyük Asfalt Seferberliği Gerçekleştirilecek

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl şehir tarihinin en büyük asfalt seferberliği hayata geçirilecek. Şehir merkezi ve ilçelerde ana arterler başta olmak üzere cadde ve sokaklar sıcak asfaltla kaplanacak; yürüyüş yolları, peyzaj düzenlemeleri ve aydınlatma çalışmalarıyla birlikte ulaşım aksları baştan sona yenilenecek.

Hayata geçirilecek kapsamlı asfalt programıyla birlikte Kahramanmaraş’ta ulaşım standardının önemli ölçüde yükseltilmesi, daha güvenli, konforlu ve estetik bir şehir dokusunun oluşturulması hedefleniyor.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor

Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.

TÜM HABERLER