Kahramanmaraş Balık Pazarı Otopark Alanı Asfaltlandı
GÜNDEMKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, “Balık Pazarı” adıyla bilinen Şazibey Semt Pazarı önünde otopark olarak kullanılan alanı iyileştirildi. Çalışmalarda yaklaşık 2 bin metrekarelik zeminde sıcak asfalt uygulaması tamamlandı.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, yol bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, kent merkezinde yer alan “Balık Pazarı” adıyla bilinen Şazibey Halk Pazarı önündeki arterde zemin yenilemesi gerçekleştirildi. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekiplerce yapılan çalışmada, otopark olarak kullanılan ve deforme olmuş toplamda 2 bin metrekare alanda sıcak asfalt uygulaması tamamlandı. Otel, hastane ve ticaret alanları üçgeninde yoğunluğun meydana geldiği bölge, uygulamalar sonucu iyileştirildi. Düzenlemeyle beraber trafik akışında meydana gelen sorunların ortadan kalkması hedefleniyor.
Bölgeyi ve Esnafı Rahatlatacak
Çalışma sonrası açıklamada bulunan Kahramanmaraş Balıkçılar Derneği Başkanı İbrahim Sarı, “Halk pazarı civarında otopark olarak kullanılan alan Büyükşehir Belediyemiz tarafından yenilenmiştir. Artık müşterilerimiz araçlarını daha rahat park ederek alışverişlerini tamamlayabilecek. Çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör’e teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Bölge faaliyet gösteren diğer bir esnaf Kemal Kötan ise “Halk pazarı yakınındaki otopark çok hasar görmüştü. Belediyemiz sağ olsun otoparkımızı en güzel şekilde yeniledi ve asfaltladı. Büyükşehir Belediyemiz buraya yeni bir otopark kazandırdı. Artık müşterilerimiz ve esnafımız araçlarını park ederken daha rahat edecek. Balık pazarı esnafları olarak Büyükşehir Belediyemizin çalışmasından memnunuz ve belediyemize minnettarız” dedi.
İlginizi Çekebilir
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.
İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı
İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.
SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu
SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi
TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.