Kahramanmaraş Azerbaycan Bulvarı’nda Kanalizasyon Arızası: KASKİ Ekiplerinden Etkin Çözüm!
Kahramanmaraş HaberleriDün akşam saatlerinde Azerbaycan Bulvarı'nda meydana gelen kanalizasyon hattı arızası, KASKİ ekiplerinin hızlı ve etkin müdahalesiyle kısa sürede çözüme kavuşturuldu.
6 Şubat depremlerinin ardından daha dayanıklı ve modern altyapı projelerine odaklanan KASKİ Genel Müdürlüğü, şehir merkezinin yoğun trafiğe sahip arterlerinden Azerbaycan Bulvarı’nda ortaya çıkan arızaya anında müdahale etti. Ekipler, arızalı şebeke hattında gerekli onarımları gerçekleştirerek olası aksamaların önüne geçti.
Çalışmaların tamamlanmasının ardından, bulvardaki dolgu ve yenileme işlemleri yapılacak ve yol trafiğe yeniden açılacak. Bu hızlı ve etkili müdahale, şehir altyapısının güvenliği ve kesintisiz hizmet anlayışının bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor
Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.