© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyetinin Yeni Bürosu Hizmete Açıldı!

20 Eylül’de yapılan olağanüstü kongreyle 3 aday arasından Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti başkanlık görevine seçilen Serkan Ercüment Kuzu seçimde verdiği vaatlerini yerine getirmeye başladı.

Bu kapsamda Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni bürosu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

 

Açılışa Kahramanmaraş büyükşehir belediye başkanı Hayrettin Güngör, Onikişubat belediye başkanı Hanefi Mahçiçek, SGK il müdür Harun Akbalaban, Ak Parti il başkanı avukat Fırat Görgel, Ak Parti onikişubat ilçe başkanı Mücahit Kara, Ak Parti Dulkadiroğlu ilçe başkanı Şahin Avşaroğlu,  İYİ parti il başkanı avukat Ahmet Çabukel, İYİ parti onikişubat ilçe başkanı Doğan Murat Kılıç, CHP İl Başkanı Esat Şengül, CHP Dulkadiroğlu ilçe başkanı avukat Mehmet Çarman, Baro başkanı M. Burak Gül, Onikişubat muhtarları derneği başkanı Ramazan Gürbak, Dulkadiroğlu muhtarları derneği başkanı Resul Arslanhan, Kahramanmaraş gastronomi derneği başkanı Gökhan Büyükdereli, Onikişubat ilçe milli eğitim müdürü Enver Gökşen, Tema vakfı Kahramanmaraş Şube başkanı Abdurrahman Akbolat, Kahramanmaraş Kabzımallar ve Komisyoncular odası başkanı Halit Orhan, Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu ve üyeleri, kentte görev yapan basın mensupları, esnaf ve vatandaşlar katıldı.

 

Açılış saygı duruşunda bulunulması ve istiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

 

“Şehrimizde bir ilki gerçekleştirdik”

 

Sonrasında cemiyet başkanı, Serkan Ercüment Kuzu selamlama konuşmasında, “Bugün bizim için anlamlı bir gün, şehrimizde ilk defa gazeteciler cemiyetinin bir binası oldu. Bunu hizmete açmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Ben Kıbrıs gazisi Abdullah Kuzu’nun oğluyum. Babamı geçen yıl 30 Ekim tarihinde kaybetmiştik. Babamda mücadeleci bir insandı, bende onu örnek alarak çalışmalarıma devam ediyorum. Bu değerli ve anlamlı günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum. ”dedi.

 

“Yeni yönetime başarılar diliyorum”

 

Sonrasında ise Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ise, her meslekte olduğu gibi meslek yapılanmalarının anlamlı olduğunu düşünüyorum. Gazeteciler cemiyetimizin yeni yönetimine başarılar diliyorum. İnşallah daha güzel işlere imza atarlar. Şehrimiz adına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. ”diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından açılış töreninde kurdele kesimi gerçekleştirildi.

İlginizi Çekebilir

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı

İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.

SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi 

TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.

TÜM HABERLER