© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş Ağustos Fuarı’nda Zafer Bertizlioğlu Konseri

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Uluslararası Geleneksel Kahramanmaraş Ağustos Fuarı tüm hızıyla devam ederken, Onikişubat Belediyesi’nin destekleriyle Zafer Bertizlioğlu konseri düzenlendi. Yoğun ilgi gören konserde Bertizlioğlu, müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Onikişubat Belediyesi, 20 yıl aranın ardından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin yeniden başlattığı Uluslararası Geleneksel Kahramanmaraş Ağustos Fuarı’na destek vermeye devam ediyor.
Büyük bir heyecan ve özlemle açıldığı ilk günden bu yana akın akın ziyaretçi çeken Geleneksel Kahramanmaraş Ağustos Fuarı, zenginleştirilmiş etkinlikleriyle kent halkı başta olmak üzere Gaziantep, Malatya, Hatay, Kayseri ve Osmaniye gibi çevre illerden de misafirlerini ağırlıyor. 


Sadece sanatsal etkinliklerin ve oyun gruplarının olmadığı fuarda, geleneksel el sanatlarından yerel lezzetlere kadar kentin tüm değerleri tanıtılıyor. 
Onikişubat Belediyesi de Kahramanmaraş Ağustos Fuarı’nda açtığı stant başta olmak üzere çeşitli etkinlikler ve ikramlarla fuarın coşkusuna ortak oluyor.
Bu kapsamda Onikişubat Belediyesi Türk Müziği Topluluğu’nun katkılarıyla gerçekleştirilen Zafer Bertizlioğlu konseri, büyük bir coşkuyla gerçekleşti. 
Bertizlioğlu, sevilen şarkılarını fuarın ziyaretçileriyle buluştururken, performansıyla dinleyicilerinden büyük alkış aldı. Konsere katılanlar, Bertizlioğlu’nun sahne enerjisi ve güçlü sesiyle unutulmaz bir gece yaşadı.
Konser sonunda Bertizlioğlu, katılan herkese teşekkür ederek, “Uluslararası Geleneksel Kahramanmaraş Ağustos Fuarı’nın düzenlenmesi sebebiyle Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Fırat Görgel başka olmak üzere desteklerinden dolayı Onikişubat Belediyesi’ne ve Başkanımız Hanifi Toptaş’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai

KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

TÜM HABERLER