Kahramanmaraş Ağustos Fuarı’nda Müzik ve Eğlence Dolu Bir Akşam!
Kahramanmaraş HaberleriUluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı, 22 Ağustos Perşembe akşamı sanat dolu bir geceye ev sahipliği yapacak.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından 20 yıl aradan sonra yeniden düzenlenen fuarda, saat 20.00’de çocuklara özel yerli animasyon gösterisi "Maceracı Yüzgeçler" sahne alacak. Bu gösterim, minikler için eğlenceli ve öğretici bir deneyim sunacak.
Saat 21.00’de ise Türk Halk Müziği'nin sevilen isimlerinden Aynur Özdemir, KAFUM Fuar Alanı'nda performans sergileyecek. Özdemir, zengin repertuarı ile müzikseverlere unutulmaz bir Türk Halk Müziği ziyafeti sunacak.
Fuar sürecinde 7'den 70'e tüm yaş gruplarına hitap eden etkinlikler devam ediyor. 22 Ağustos'taki etkinlikler hakkında detaylı bilgi ve etkinlik takvimine ulaşmak için Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesine buradan göz atabilirsiniz. Tüm vatandaşlar, bu özel etkinliklere davetlidir.
İlginizi Çekebilir
KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai
KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.