Kahramanmaraş Ağustos Fuarı’nda Çocuklar Rafadan Tayfa ile Buluşacak
Kahramanmaraş HaberleriGeleneksel Ağustos Fuarı’nda 3 Ağustos Pazar günü, ekranların sevilen yapımlarından Rafadan Tayfa sahneye taşınacak. Saat 21.00’da başlayacak gösteride, Rafadan Tayfa’nın kahramanları çocuklarla bir araya gelerek onlara hem eğlenceli hem öğretici bir deneyim sunacak.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı, tüm coşkusuyla devam ediyor. On binlerce ziyaretçiyi ağırlayan fuarda, her yaştan vatandaşa hitap eden etkinlikler sürerken, 3 Ağustos Pazar akşamı çocuklara özel hazırlanan renkli bir gösteri minik izleyicilerle buluşacak. KAFUM Fuar Alanı’nda gerçekleştirilecek etkinlikte, ekranların sevilen yapımlarından Rafadan Tayfa sahneye taşınıyor. Saat 21.00’da başlayacak gösteride, Rafadan Tayfa’nın kahramanları çocuklarla bir araya gelerek onlara hem eğlenceli hem öğretici bir deneyim sunacak. Minikler için özel olarak hazırlanan bu sahne gösterisinde; dostluk, arkadaşlık ve iyilik gibi evrensel değerler interaktif ve eğlenceli bir dille aktarılacak. Çocukların yoğun ilgisini çeken çizgi film karakterleri, doğru davranış modellerini sahne performanslarıyla sergileyerek izleyicilere keyifli anlar yaşatacak. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, gösterinin ücretsiz olarak tüm çocuklara açık olduğu belirtilirken, Ağustos ayı boyunca sürecek fuar etkinliklerinin takvimine https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2025/07/31/geleneksel-agustos-fuari-etkinlik-takvimi internet adresinden ulaşılabileceği hatırlatıldı.
İlginizi Çekebilir
KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai
KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.