© Haber Hanesi 2014 - 2025

KAFUM Fuar Alanı Bulut ve Yavuz’un Ezgileriyle Şenlendi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı’nda şehrin sevilen seslerinden Yener Bulut ve Haktan Yavuz sahne aldı. Birbirinden güzel eserleri seslendiren sanatçılar, katılımcılara müzik ziyafeti yaşattı.

Şehrin geçmişinde önemli bir yere sahip olan ve uzun bir aranın ardından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden vatandaşlarla buluşturulan Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı, muhteşem müzik şöleni ile devam etti.

KAFUM Fuar Alanında düzenlenen konserde şehrin sevilen sanatçılarından Haktan Yavuz ve Yener Bulut sahne aldı. Vatandaşlar tarafından da ilgiyle karşılanan konserde saat 20.00’da sahne alan Haktan Yavuz, Türk rock müziğinin dillere pelesenk olan şarkılarını vatandaşlar için seslendirdi.

Saat 21.30’da ise şehrin bir diğer değerli sanatçısı Yener Bulut sahnede vatandaşlarla bir araya geldi. Türkülerden oluşan değerli repertuarı ile müzikseverlere türkü şöleni sunan Bulut’un şarkılarına müzikseverler de şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

Her yaştan vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği konser programı boyunca fuar alanında renkli görüntüler oluşurken, katılımcılar aileleri ve dostlarıyla birlikte müzik dolu bir akşam geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

Haktan Yavuz ile hareketli parçalarla coşkunun yükseldiği gecede, Yener Bulut ile de duygusal eserler dinleyicilere keyif dolu anlar yaşattı.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor

Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.

TÜM HABERLER