© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kafkas Kültürünün Ritmi Kahramanmaraş’ta Yankılanacak

Kahramanmaraş Kültür Merkezi’nde özel bir gösteriyi sanatseverlerle buluşturacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin kültür ve sanat hayatına değer katacak etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor. Bu kapsamda, Büyükşehir Belediyesi ve Kahramanmaraş Kafkas Kültür Derneği iş birliğiyle düzenlenecek etkinlikte Kafkas kültürünün eşsiz atmosferini sanatseverlerle buluşturulacak.

31 Mayıs Pazar günü Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek program, saat 20.00’da başlayacak. Kafkas coğrafyasına ait halk dansları profesyonel ekipler tarafından sahnelenecek. Müzik, ritim ve estetiğin iç içe geçtiği gösterilerde, Kafkas halklarının asırlardır yaşattığı kültürel miras modern sahne düzenlemeleriyle seyirci karşısına çıkacak. Gösteri boyunca sahnelenecek danslarda; disiplin, zarafet, cesaret ve birlik duygusunu yansıtan koreografiler ön plana çıkacak. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, etkinliğin ücretsiz olarak düzenleneceği ve tüm vatandaşların davetli olduğu duyuruldu.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor

Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.

TÜM HABERLER