© Haber Hanesi 2014 - 2025

İyi Parti Kahramanmaraş Teşkilatından İktidara Tepki

İyi Parti Kahramanmaraş il başkanlığınca yapılan açıklamada Hızlı tren konusuna dikkat çekilerek hükümete tepki içeren açıklama yapıldı.

İyi Parti Kahramanmaraş il Başkanı Süleyman Tekerek yapıtğı açıklamada şu ifadelere yer verdi ; Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun 23 Ekim’de yaptığı açıklamaya göre hızlı tren Kapıkule'den başlayarak İstanbul, Ankara, Konya, Karaman, Aksaray, Ulukışla, Mersin, Adana, Osmaniye, Gaziantep gibi şehirleri kapsıyor. Oysa, 13 Ağustos’ta Kahramanmaraş’ta katıldığı HaberTürk Televizyonu canlı yayınında Kahramanmaraş’ın da projeye dahil olacağını açıklamış, iktidar yetkilileri bunu büyük müjdeler ile duyurmuştu.

Kahramanmaraş, tıpkı yıllar önce Mersin-Şanlıurfa Otoyolunda olduğu gibi kenardan izlemekle kalıyor, aradan onlarca yıl geçse de, iktidarlar değişse de Kahramanmaraş’ın kaderi değişmiyor. Kahramanmaraş yine sahipsiz, yine kimsesiz.

Ulaşım, Kahramanmaraş’ın özellikle depremden sonra hızlı bir şekilde yaralarını sarması için hayati öneme sahiptir. Ancak, görünen o ki, iktidar sahipleri bunun bilincinde değil, ne doğru düzgün uçak kalkıyor, ne de yanımızdan geçen hızlı tren Kahramanmaraş’a uğruyor.

Kahraman şehrimizin iktidara verdiği desteği hizmete dönüştüremeyen beceriksiz yöneticiler, halkımızdan gerekli cevabı sandıkta alacaklardır. İYİ Parti olarak, Kahramanmaraş’ın haklarını savunmaya devam edeceğimizden hemşehrilerimizin hiç şüphesi olmasın.

İlginizi Çekebilir

KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai

KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

TÜM HABERLER