İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanlığından MİYABB’a Ziyaret
GÜNDEMİyi Parti Kahramanmaraş il Kadın Politikaları Başkanlığı heyeti Medya İnternet Yayıncıları Basın Birliği’ini ziyaret etti.
İyi Parti Kahramanmaraş İl Kadın Politikaları Başkanı Büşra Telli ve beraberindeki heyet Medya İnternet Yayıncıları Basın Birliği’ni ziyaret etti. Ziyarette gündeme ilişkin bir çok konu ele alınırken son yıllarda artan kadın cinayetleri ana gündem maddesi oldu.
İyi Parti Kahramanmaraş İl Kadın Politikaları Başkanı Büşra Telli yaptığı açıklmada şu ifadeleri kullandı ;
“ Biz parti olarak şehrimizde yaptığımız çalışmalarda parti gözetmeksizin bütün kadınlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Onların sosyolojik olarak toplumun son yıllarda artan kadın cinayetlerinin sebeplerine ilişkin bilgilendirme yapıyoruz. Kadın cinayetlerinin temelinde eğitim yatıyor. Kadınlarımızdan bilinçli ve eğitimli erkek çocukları yetiştirmelerini istiyoruz. Bilinçlenme küçük yaşta başlar Kahramanmaraş’ımızın geneline baktığımızda kırsal mahallerimizde hatırı sayılır düzeyde bir kadın nüfusu mevcut buralardaki vatandaşlarımıza kadınlarımıza yönelik etkinlikler organize ederek öncelikle onların bilinçlenmesini sağlamaya çalışıyoruz. Pandemi dolayısıyla bu tarz etkinliklerimizi biraz daha ağırlaştırdık yaptığımız etkinliklerde de sosyal mesafe hijyen kurallarına uygun hareket ediyoruz.
Medya İnternet Yayıncıları Basın Birliği Genel Başkanı’nın da bir kadın olması bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Ebru hanım bir çok kadına örnek teşil edebilecek bir profil o yüzden kendilerine toplumun özellikle basın gibi zor bir meslekte meslektaşlarına öncülük ettiği için teşekkür ediyoruz. “ dedi.
Medya İnternet Yayıncıları Basın Birliği Genel Başkanı Ebru Sema Akkurt ise yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı ;
“ Büşra başkan ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Şehir genelinde yapmış oldukları etkinlikleri ilgiyle takip ediyorum. Toplum da kadın olmak özellikle de iş hayatında olmak oldukça zorludur. Kendilerini çalışmalarından dolayı kutluyorum. “ dedi.
İlginizi Çekebilir
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.
İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı
İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.
SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu
SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi
TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.