İstanbul Havalimanı’nda Rekor Uyuşturucu Operasyonu: 455 Kilo Kokain Yakalandı
GÜNDEMTicaret Bakanlığı'na bağlı Gümrük Muhafaza ekipleri, İstanbul Havalimanı’nda düzenledikleri büyük çaplı operasyonda rekor miktarda uyuşturucu maddeye el koydu. Kargo bölümünde yapılan kontrollerde tam 455,2 kilogram kokain ele geçirilerek uluslararası uyuşturucu trafiğine ağır darbe vuruldu.
Yurt dışından Türkiye’ye gelen ve transit geçiş yapacağı belirlenen bir gönderiye ilişkin yapılan risk analizleri sonucunda, ekipler şüpheli kargoyu detaylı incelemeye aldı. NARKOKİM birimlerinin titiz çalışmalarıyla 40 farklı kutuya gizlenmiş olan kokain paketleri ortaya çıkarıldı.
Piyasa değeri milyonlarca lirayı bulan kokainin ele geçirilmesi, Türkiye’nin kaçakçılıkla mücadeledeki kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi. Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, uyuşturucu trafiğinde yer alan kişi ve ağların tespiti için çok yönlü araştırmalar devam ediyor.
İlginizi Çekebilir
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.
İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı
İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.
SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu
SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi
TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.