© Haber Hanesi 2014 - 2025

İsa Divanlı Mahallesi’nde altyapı seferberliği: Kanalizasyon ve yağmursuyu hatları yenileniyor

Kahramanmaraş İsa Divanlı Mahallesi Şehit Milliş Nuri Caddesi’nde kanalizasyon ve yağmursuyu hatları KASKİ tarafından yenilenerek altyapı güçlendiriliyor.

Kahramanmaraş’ta altyapı yatırımlarını sürdüren Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, İsa Divanlı Mahallesi’ndeki Şehit Milliş Nuri Caddesi’nde yenileme çalışması başlattı.

Kent genelinde farklı bölgelerin altyapı ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar gerçekleştiren KASKİ, Şehit Milliş Nuri Caddesi’nde mevcut kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarını yeniliyor.

Sahadaki mevcut altyapının ihtiyaçları dikkate alınarak yürütülen çalışma kapsamında, bölgede bulunan hatların daha güçlü ve dayanıklı hale getirilmesi hedefleniyor.

Yenilenen kanalizasyon altyapısıyla birlikte bölgedeki kanalizasyon hizmetlerinin güvenilirliğinin artırılması amaçlanırken, yağmursuyu hatlarında gerçekleştirilen çalışmalarla da yağışlar sonrasında oluşabilecek yüzeysel su birikintilerinin sağlıklı biçimde uzaklaştırılmasına yönelik sistem güçlendiriliyor.

KASKİ Genel Müdürlüğü, çalışmaların kent altyapısının gelecekte ortaya çıkabilecek ihtiyaçlara da cevap verebilmesi amacıyla sürdürüldüğünü belirtti.

Kurum tarafından yapılan açıklamada, Kahramanmaraş’ın farklı noktalarında planlı, teknik ve kalıcı çözümler üretmeye yönelik altyapı çalışmalarının devam edeceği ifade edildi.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor

Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.

TÜM HABERLER