© Haber Hanesi 2014 - 2025

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Osmaniye’de halka seslendi:

”Benim yapmaya çalıştığım şey, sizin dertleriniz üzerinden sizin sesiniz olarak bu sesi Türkiye’ye, Türkiye’yi yönetenlere duyurup bu dertlere çözümdür”

OSMANİYE (AA) İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Benim yapmaya çalıştığım şey, sizin dertleriniz üzerinden sizin sesiniz olarak bu sesi Türkiye'ye, Türkiye'yi yönetenlere duyurup bu dertlere çözümdür." dedi.

Akşener, Kadirli ilçesinde parti otobüsünden vatandaşları selamladı, daha sonra Atatürk Caddesi'nde otobüsün önüne kurulan platformdan halka seslendi.

Vatandaşın dertlerini Türkiye'yi yönetenlere duyurup bu dertlere çözüm bulmayı amaçladıklarını belirten Akşener, "Siyaset kurumu 'O ona bunu dedi, bu buna bunu dedi, şu şuna şunu dedi, sen ne diyorsun?' gibi bir kutuplaşma üzerinden yürüdüğü için siyaset kurumu çok kolay oy aldı. 'Kaşının altında gözün var, niye var? Gözünün üstünde kaşın var, niye var?' üzerinden kavga ettirilerek bugünlere geldik." diye konuştu.

Akşener, politikacıların birbirinin düşmanı olmadığını aktararak "Benim yapmaya çalıştığım şey, sizin dertleriniz üzerinden sizin sesiniz olarak bu sesi Türkiye'ye, Türkiye'yi yönetenlere duyurup bu dertlere çözümdür. Meral Akşener ve arkadaşları da çözüm üretsin, diğer siyasi partilerin genel başkanları ve mensupları da çözüm üretsin. Gelelim er meydanına yani sizin tartınıza, kimin çözümlerini, hangi siyasilerin ürettiği çözümleri beğenirseniz, hangisini olumlu görüyorsanız kim sizi ikna edebiliyorsa, o gün oylarınızı onlara verirsiniz." ifadelerini kullandı.

"Oylarınız çantada keklik olmamalı"

"Oylarınız çantada keklik olmamalı. Esnafın müşterisi nasıl velinimetiyse siz de siyasetçinin velinimetisiniz." diyen Akşener, şunları kaydetti:

"Bakın Türkiye'nin kaynakları çok. Bir kere insanı çalışkan, harika gençlerimiz, harika kadınlarımız var. Herkes çalışkan, yeter ki iş olsun. Çıkıp ahmağın teki diyor ki, 'İş var, çalışan yok'. Hadi oradan be... Nerede? Şimdi utanmadan diyorlar ki 'Efendim mühendis, biz ona asgari ücretle iş teklif edemiyoruz. Onun için mühendisler işsiz.' Hadi oradan be... Ben biliyorum. ODTÜ mezunu makine mühendisinin, ODTÜ mezunu inşaat mühendisinin 3 bin 100 lira ile işe başladığını, hadi oradan be... İş verdiniz de kim girmedi?"

Akşener, şu anki gidişata "Dur." demenin vatandaşın elinde olduğunu belirterek "Şimdi bizi birbirimize çarpıştırmaya çalışacaklar, 'Hayır.' diyeceğiz. Asla birbirinizle kavga etmeyeceksiniz. Bakın çok samimi söylüyorum, bir kişiyle ters düşmeyeceksiniz, kavga etmeyeceksiniz." ifadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından ilçe esnafını ziyaret eden Akşener, daha sonra Savrun Çayı'nda turp temizleyen işçilerle de bir araya geldi.

İlginizi Çekebilir

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı

İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.

SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi 

TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.

TÜM HABERLER