İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Antalya’da partililerle buluştu:
GÜNDEM”Milletin kredi açtığı, güvendiği ve destek verdiği bir döneme girdik. Bu yıl bizim için seferberlik yılı olacak”
ANTALYA (AA) İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, "Milletin kredi açtığı, güvendiği ve destek verdiği bir döneme girdik. Bu yıl bizim için seferberlik yılı olacak." dedi.
Aydın, partisinin Antalya İl Teşkilatınca Cam Piramit Kongre ve Fuar Merkezinde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, her şeyin hızlı geliştiğini ve önlerinde bir seçim olduğunu söyledi.
İYİ Partinin tesadüfen kurulan bir parti olmadığını belirten Aydın, "Milletin kredi açtığı, güvendiği ve destek verdiği bir döneme girdik. Bu yıl bizim için seferberlik yılı olacak. Adeta seferlik içerisinde, coşku ve heyecan içinde çalışacağız. Yüzünü bize dönmüş, bizi bekleyen milyonlarca insan var." diye konuştu.
Aydın, partiye yeni üyelerin katılımına katkı vermenin aslında bir seçim çalışması olduğunu ve buna sayısal değer olarak bakılmaması gerektiğini ifade etti. Parti teşkilatının vatandaşın ayağına gitmesi gerektiğini anlatan Aydın, şöyle devam etti:
"İnsanlar size sorular soracaklar ve siz de cevap vereceksiniz. Üye olur olmaz önemli değil ama üye olan bir oydur. Yapılan çalışmalar gösteriyor ki yüzde 2728'lik kitle dokunulmayı bekliyor, bu kadar kararsız var. Bunlara ulaşacağız, bundan vazgeçmek yok. Herkesin cebinde üye kartı olacak. 'Bana ne, ilgilenmiyorum' demek yok. Her parti yöneticisi, üyesi rüyasında bile insanları partiye üye yaptığını görecek. Kararsızları oluşturan büyük kısım var ve onlara dokunacağız. Ayda bir illere gelip o ay yapılan çalışmaları yakından takip edeceğiz."
Bu yılın seçimin neticesini belirleyen yıl olacağına inandıklarını dile getiren Aydın, "Türkiye'nin her tarafına giden çalışmayı düzenli olarak yapacağız. Bu tür teşkilat toplantılarını sık sık yapacağız, kim ne yapmış ortaya koyarak, birbirimizi denetleyeceğiz." diye konuştu.
İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran da toplantıda, Antalya'da partilerinin üye sayısı ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.
İlginizi Çekebilir
Ünal Ateş’ten Sert Halk TV Tepkisi: "İktidar Tükenmiştir, Saldırganlığı Bundandır!"
Yeni Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, Halk TV’ye kayyım atanmasını sert sözlerle eleştirerek kararın doğrudan halkın haber alma hürriyetini hedef aldığını söyledi.
Gündem yaratan operasyonda Bakan Çiftçi’yi sinirlendiren “Seyyid Kutub” detayı
Kahramanmaraş’ta yazar Sadi Yüksel’in gözaltına alındığı operasyonun görüntüleri ve basına yansıma biçimiyle ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma talimatını veren İçişleri Bakanı Çiftçi’nin, operasyonda ele geçirilen dokümanlar arasında yazar ve düşünür Seyyid Kutub'un kitabının sergilenmesine de tepki gösterdiği belirtildi. Konuyla ilgili geniş kapsamlı inceleme yapılacak.
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.
İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı
İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.