Haydi Çocuklar! Yaz Spor Okulları Sizi Bekliyor
Kahramanmaraş HaberleriBüyükşehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle ücretsiz olarak düzenlenen Yaz Spor Okulları’nda kayıtlar başladı. 6 – 12 yaş aralığındaki çocukların katılım sağlayabileceği spor okullarında katılımcılara 25 farklı branşta eğitim verilecek.
Bir yandan şehrin tekrar ayağa kaldırılması noktasında tüm alanlarda faaliyetlerini kesintisiz sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da deprem sonrası hayatın normale dönmesi için yoğun gayret gösteriyor. Bu kapsamda, çocukları spora yönlendirmek için her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları bu yıl da çocuklarla buluşuyor. Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle ücretsiz olarak düzenlenen spor okullarında kayıtlar başladı. 6 – 12 yaş aralığındaki çocukların katılım sağlayabileceği spor okullarında katılımcılara uzman eğitmenler tarafından; basketbol, voleybol, güreş, taekwondo, karate, jimnastik, yüzme, halter, geleneksel okçuluk, judo, okçuluk, eskrim, wushu, masa tenisi, boks, atletizm, bisiklet, badminton, oryantiring, tenis, futbol, satranç, havalı tabanca, atıcılık ve hokey olmak üzere 25 farklı branşta eğitimler verilecek. Batıpark Spor Kompleksi, Osman Sayın Spor Salonu, Merkez Spor Kompleksi, Gençlik Merkezi, 12 Şubat Kapalı Yüzme Havuzu, 12 Şubat Tenis Kortları, Havalı Tabanca Atış Poligonu, Dulkadiroğlu İlçe Müdürlüğü, Necip Fazıl Konteyner Kent ve Kuyumcu Kent’te düzenlenecek eğitimlere yine aynı merkezlerden şahsen başvuru yapılabiliyor. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, başvuru ve eğitimlere ilişkin detaylı bilgiye 0344 235 17 03 numaralı hattan ulaşılabileceği belirtildi.
İlginizi Çekebilir
KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai
KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.