Haydar Aliyev Bulvarı’nda Altyapının Ardından Ulaşım Konforu Artırılıyor
Kahramanmaraş HaberleriŞehir merkezinin önemli arterlerinden Haydar Aliyev Bulvarı’nda altyapı imalatının tamamlandığı noktalarda asfalt tamiri gerçekleştiriliyor.
KASKİ Genel Müdürlüğü, şehir genelinde yürütülen altyapı yatırımlarına hız kesmeden devam ederken, çalışmalar sırasında zarar gören yollarda da eş zamanlı bakım onarım çalışması gerçekleştiriyor. Bu kapsamda, Onikişubat Şazibey Mahallesi’nde toplam 200 Milyon TL’lik altyapı yatırımı gerçekleştiriliyor.
Bölgede; 17 kilometre içmesuyu, 20 kilometre kanalizasyon hattı ve 3 kilometre yağmursuyu hattı inşa ediliyor. Şehrin en önemli ulaşım arterlerinden biri olan Haydar Aliyev Bulvarı’nda tamamlanan altyapı imalatları sırasında yol yüzeyinde oluşan bozulmalar ekiplerin koordineli çalışmalarıyla sıcak asfaltla tamir ediliyor.
KASKİ Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, şehir genelinde altyapı çalışmalarının sürdüğü bölgelerde yol iyileştirme uygulamalarının etap etap devam ettiği ifade edildi.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor
Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.