Hayati İnanç Kahramanmaraş’ta: Aile Yılı Etkinlikleri Devam Ediyor
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 2025 Aile Yılı kapsamında 16 Mayıs Cuma günü Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde yazar Hayati İnanç’ın katılımıyla “Aile Sevgiyle Büyür” temalı konferans düzenleyecek.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, “2025 Aile Yılı” kapsamında aile kurumunun korunması ve güçlendirilmesine yönelik faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Yıl boyunca düzenlenen etkinlikler ve projelerle yüzlerce vatandaşa ulaşan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de edebiyat dünyasının sevilen ismi Yazar Hayati İnanç’ı Kahramanmaraşlılarla buluşturacak çok özel bir programa ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
16 Mayıs Cuma günü Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek buluşma, saat 20.00’da başlayacak. Etkinlikte, Hayati İnanç; ailenin korunmasının toplumsal hayattaki yeri, mutlu aile kavramının önemi ve gelecek nesillerin sağlıklı yetişebilmesi için güçlü aile bağlarının gerekliliği gibi konuları kendine has anlatımıyla ele alacak. Hayati İnanç’ın; klasik edebiyatla harmanladığı özgün üslubu, dinleyicilere hem düşündürücü hem de ilham verici bir perspektif sunacak. Katılımcıların hem duygusal hem de zihinsel anlamda zenginleşeceği programda, aile değerlerinin derinliği ve günümüz dünyasında aileyi ayakta tutmanın yolları da farklı bir bakış açısıyla paylaşılacak.
İlginizi Çekebilir
KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai
KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.