© Haber Hanesi 2014 - 2025

Halil Altun, Kahramanmaraş Fırıncılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Kahramanmaraş’ta fırıncılık sektörünün tecrübeli isimlerinden Halil Altun, Fırıncılar Odası Başkanlığı için adaylığını resmen duyurdu. Uzun yıllardır meslekte aktif rol oynayan Altun, sektörün ihtiyaçlarını ve sorunlarını çözmek için harekete geçtiğini ifade etti.

Halil Altun: "Fırıncılarımızın Hak Ettiği Desteği Almasını Sağlayacağım"
Sektördeki sıkıntılara yakından vakıf olduğunu belirten Halil Altun, başkanlık görevine talip olmasının temel amacını şöyle açıkladı:
"Fırıncılarımızın hak ettiği desteği alması ve sorunlarının çözülmesi için çalışacağım. Hedefim, hem meslektaşlarımızın hem de sektörümüzün daha iyi şartlara kavuşmasını sağlamak."

Altun, yenilikçi projelerle Kahramanmaraş fırıncılık sektörünü ileriye taşımayı amaçladığını ve mesleğin daha güçlü bir yapıya kavuşması için kararlı adımlar atacağını söyledi.

Halil Altun'dan Ahilik Kültürü ve Birlik Vurgusu 
Halil Altun, ahilik kültürünü benimseyen bir esnaf olarak, sadece ticaret değil aynı zamanda sanatı yaşatma gayesiyle hareket ettiğini dile getirdi. Altun, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:
"Bizler birlik ve kardeşlik düsturunu şiar edindik. Esnafımıza altın çağını yaşatmak için bu yola çıktım. Kahramanmaraş fırıncı esnafını Türkiye’ye örnek olacak seviyeye taşıyacağız."

Fırıncı Esnafı İçin Altın Gibi Aday
Altun’un adaylığı, Kahramanmaraş fırıncı esnafı arasında büyük bir heyecan uyandırdı. Başkanlık seçimlerine yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam eden Altun, Fırıncılar Odası’na kayıtlı üyeleri ziyaret ederek projelerini ve hedeflerini paylaşmaya devam ediyor.
Kahramanmaraş Fırıncılar Odası seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte Halil Altun’un adaylığı, sektörde geniş bir yankı uyandırdı. Esnafın desteğini kazanmak için yoğun bir kampanya yürüten Altun, yenilikçi fikirleriyle büyük beğeni topluyor.Altun’un başkanlık vizyonu, fırıncı esnafının daha güçlü bir geleceğe hazırlanması için umut vaat ediyor.

İlginizi Çekebilir

KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai

KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

TÜM HABERLER