Güvenç Fransa'da Gurbetçi Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
Kahramanmaraş HaberleriTBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Genel Merkez Dış İlişkiler Başkanlığı’nın görevlendirmesiyle UID Nantes Teşkilatı ile adeta Fransa’ya çıkarma yaptı. “Birlikte Güçlü Bir Türkiye İçin, El Ele 2023’e” sloganı ile gurbetçi vatandaşlarla buluşan Güvenç, Fransa’yı karış karış gezdi.
TBMM çalışmaları ve seçim bölgesi çalışmalarının yanı sıra yurt dışı ziyaretlerine de başlayan TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Genel Merkez Dış İlişkiler Başkanlığı’nın görevlendirmesiyle Fransa’ya adeta çıkarma yaptı. Nantes, Anders, Flens, Caen, Rennes, Redon ve Nantes şehirlerini karış karış gezen Güvenç, burada gurbetçi vatandaşlarla bir araya geldi.
“Birlikte Güçlü Bir Türkiye İçin” sloganı ile yola çıkan Güvenç, gurbetçi vatandaşlara Türkiye’nin 2023 vizyonunu anlattı.
Ziyaretlerini değerlendiren Başkan Güvenç, gurbetçi vatandaşların Türkiye’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a olan güvenini anlattı.
Güvenç, değerlendirmesinde şunları söyledi: “Avrupa’da bizleri temsil eden kıymetli gurbetçi vatandaşlarımızla bir araya geldik. Onların sorunlarını dinledik. Her zaman onların yanında olduğumuzu hatırlattık. Gurbetçi kardeşlerimizin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’a olan güveni ve sevgisi bizleri ayrıca mutlu etti. Dünyanın dört bir yanında bulunan gurbetçi kardeşlerimizin ortak sorunları için de ne gerekiyorsa yapacağız. Nerede olursa olsun, vatandaşına sahip çıkan, onları koruyan, kollayan ve savunan bir devletimiz var. Pandemi sürecin de bunu bir kez daha gördük. Dünyanın dört bir yanından yurda dönmek isteyen vatandaşlarımızı özel uçaklarla Türkiye’ye getirdik. Güçlü Türkiye’nin yansımaları olan bu hizmetlerimiz artarak devam etmektedir. Türkiye 2023 vizyonu çerçevesinde güçlenerek daha da büyüyecek. 2023 seçimleri sonrasında büyük bir sıçrama yaparak, her alanda dünyanın en iyisi olma adına çalışacağız. Ukrayna savaşı nedeniyle Avrupa da çok büyük bir kriz yaşanmaktadır. Özellikle enerji konusunda çok büyük sorunlar yaşanmaktadır. Avrupalı doğal gaza ulaşamamakta, buna bağlı olarak enflasyon da her geçen gün artmaktadır. Bu krizin çıkış noktası olarak da Sayın Cumhurbaşkanımız ve Türkiye’ye bel bağlamış durumdalar. Bu Türkiye’nin uluslararası siyasetteki doğru politikaları ve etkinliğinden kaynaklanmaktadır. Türkiye, güçlenerek büyümeyi sürdürecek. Dünya mazlumlarının sesi olmayı sürdürecek. Dünyanın neresinde olursa olsun, vatandaşlarının hak ve özgürlüklerini savunmaya devam edecek. Hep birlikte güçlü bir Türkiye için çalışmayı sürdüreceğiz.”
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor
Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.