Güngör, Birleşmiş Milletler İyi Niyet Elçisi’ni ağırladı
Kahramanmaraş HaberleriBüyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, programı kapsamında şehre gelen BM Habitat İyi Niyet Elçisi ve Suudi Arabistan Prensesi Lamia Bint Majid Al Saud’u makamında ağırladı.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, bir dizi inceleme ve çalışma ziyaretinde bulunmak üzere şehre gelen Suudi Arabistan Prensesi ve Birleşmiş Milletler Habitat İyi Niyet Elçisi Lamia Bint Majid Al Saud’u makamında ağırladı. Prenses Lamia Bint Majid Al Saud ve beraberindeki heyete, şehrin tekrar ayağa kaldırılması noktasında yürütülen ve planlanan çalışmalara ilişkin bilgiler aktaran Başkan Hayrettin Güngör, gelinen son aşamayı da değerlendirdi. Gerçekleştirilen görüşmede İstiklal Madalyası ve Kahramanmaraş’ın milli mücadeledeki yerine dair bilgileri de paylaşan Başkan Hayrettin Güngör, ardından heyet ile şehirde devam eden çalışmalara ilişkin saha ziyareti gerçekleştirdi.
İlginizi Çekebilir
KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai
KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.