Göksun Sırmalı Grup Yolu’nda 7 Kilometrelik Sathi Asfalt Çalışması Başladı!
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun kırsalındaki ulaşımı önemli ölçüde iyileştirmek amacıyla Sırmalı Grup Yolu'nun yaklaşık 7 kilometrelik bölümünde sathi asfalt kaplama çalışmaları başlatıyor. Bu proje, bölgedeki Hacıkodal, Yiricek, Yoğunoluk ve Kazandere mahallelerinin ulaşım standartlarını artırmayı hedefliyor.
Şehir merkezi ve kırsal mahallelerin ulaşımını güçlendirmek için kesintisiz yol bakım, onarım ve yenileme çalışmaları yürüten Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun’daki Sırmalı Grup Yolu üzerinde önemli bir adım atıyor. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen projede, genişletme çalışmalarının tamamlanmasının ardından zemin hazırlıklarına geçildi. Mevcut stabilize yolun genişliği iki katına çıkarıldı ve sathi asfalt kaplama için hazırlıklar yapıldı.
Projenin Ayrıntıları
Yaklaşık 7 kilometrelik alanda yapılacak sathi asfalt kaplamaları, yolun ulaşım standardını önemli ölçüde artıracak ve bölgedeki yerleşim yerlerinin ulaşılabilirliğini kolaylaştıracak. Bu yenileme, vatandaşlara daha konforlu ve güvenli seyahat imkanı sunacak.
İlçelerde Süren Yatırımlar
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun'daki bu önemli projeye ek olarak, il genelinde 11 ilçede benzer yatırımları sürdürüyor. Belediye, ulaşım kalitesini artırmak için tüm bölgelerde çeşitli yol bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamlı yatırımlar, şehir içi ve kırsal bölgelerde vatandaşların daha rahat bir ulaşım deneyimi yaşamasını sağlamak amacıyla gerçekleştiriliyor.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor
Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.