GÖKSUN BELEDİYESİ "ZOR ZAMANLARDA AİLE OLMAK" KONULU SÖYLEŞİ PROGRAMI DÜZENLEDİ
Kahramanmaraş HaberleriGöksun Belediyesi, Cumhuriyetin 100. Yılı’nda hizmete açtığı Göksun'un ilk Kültür Merkezinde ilçenin Sosyal ve Kültürel hayatına yeni bir ivme kazandırmak için birbirinden güzel ve özel programlar düzenliyor.
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ilçe halkı üzerinde oluşturduğu ruhsal çöküntü ve karamsarlıkların ortadan kaldırılması, moral ve motivasyonunun yükseltilmesi ve normal hayata dönüşün hızlandırılmasını amaçlayan Göksun Belediyesi, Uzman Aile Danışmanı ve Nöropsikolog Hatice Kübra Tongar'ın konuşmacı olarak katıldığı "Zor Zamanlarda Aile Olmak" konulu söyleşi programını Kültür Merkezimizde gerçekleştirdi.
Söyleşiye, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, eşi Mefaret Aydın hanımefendi ile birlikte katılıdı.
Yoğun bir katılımın olduğu etkinlikte Yazar Tongar, "Manevi duygular içinde evliliğin ve aile olmanın gerekliliğini, çocukları yetiştirme aşamasında ebeveynlerin davranış şekillerini, aile çatısı altında eşlerin birbirine nasıl davranması gerektiğini, zor zamanlarda aile olabilmenin önemini” anlattı.
Hatice Kübra Tongar, katılımcılara hayatlarını ve yaşamlarını güzelleştirecek şu kıymetli öneride bulundu:
"Bir davranışı yapacağınız zaman, bir söz söylemek istediğiniz zaman, kendinize şu soruyu sorun. Allah Resulü bu gün yaşıyor olsaydı şu an yapacağım şeyi yapar mıydı? Söyleyeceğim bu sözü söyler miydi? Hepimiz bu şiar üzerine hareket edersek emin olun çok daha huzurlu bir aile, çok daha güvenli bir toplum oluruz."
Başkan Aydın ve Mefaret hanımefendi, söyleşi programının sonunda Uzman Aile Danışmanı Tongar'a çiçek ve teşekkür belgesi taktim ettiler. Ardından imza etkinliğinde katılımcıların kitaplarını imzalayan Tongar, söyleşi programına gelen sevenleri ile fotoğraf çektirdi.
İlginizi Çekebilir
KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai
KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.