© Haber Hanesi 2014 - 2025

GÖKSUN BELEDİYESİ GERÇEKLEŞTİRDİĞİ PROJELERİ TÖRENLE HİZMETE AÇIYOR

Göksun Belediyesi, Başkan Hüseyin Coşkun Aydın’ın seçim dönemlerinde yapmayı vadettiği projeleri bir yandan tamamlamaya devam ederken, diğer yandan biten projeleri de hizmete açıyor.

Başkan Aydın’ın birinci dönem projeleri arasında da yer alan ve halkın büyük beğenisini kazanan Sosyal Tesis ve Taziye Evleri projeleri, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde vatandaşın hizmetine sunuluyor. Hayırsever vatandaş ve Belediye işbirliği ile inşa edilen tesislerden biri olan Göksun Belediyesi Fındıklıkoyak Sosyal Tesisleri ve Harun Cücük Taziye Evi, düzenlenen mütevazı programla hizmete açıldı.

 

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, programda yaptığı konuşmada, “Devlet-vatandaş işbirliği modelinin bir parçası olarak, hayırsever vatandaş-Belediye işbirliği ile Fındıklıkoyak Mahallemizde inşa ettiğimiz ve Sosyal Tesis ve Taziye Evini, Cumhuriyetimizin 100. Yılında hizmete açmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz.” dedi.

 

Belediye-Vatandaş işbirliği modeli ile ilçenin farklı mahallelerinde yapılan sosyal tesis sayısının 5 adet olduğunu belirten Başkan Aydın, şunları kaydetti:

 

“Devlet-vatandaş işbirliği modelinin bir parçası olarak, ilçemizde hayata geçirdiğimiz Belediye-vatandaş işbirliği ile inşa ettiğimiz Sosyal Tesis ve Taziye Evlerini tamamladıkça hizmete sunmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz. Bu model ile ilçemiz genelinde toplam 5 adet tesis inşa ettik. Harbiye Mahallemizde 2021 yılında hizmete açtığımız Ömer Doğanay Taziye Evinden sonra Fındıklıkoyak Mahallemizde inşa ettiğimiz ve hayırsever kardeşimizin oğlunun ismini verdiğimiz tesisi de bu gün hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Ericek Mahallemizde inşa ettiğimiz tesisi de inşallah önümüzdeki günlerde mahalle sakinlerimizin hizmetine sunmayı planlıyoruz. Tombak ve Çamdere Mahallelerimizde inşası devam eden tesislerimizi de inşallah kısa sürede tamamlayıp hizmete açacağız. Bu tesislerimizin yapımında destek olan tüm hayırsever kardeşlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

 

Açılış programına Belediye Başkanımız Hüseyin Coşkun Aydın, Hayırsever Hasan Cücük, AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül, MHP İlçe Başkanı Emre Çiçek, Kamu Kurum Müdürleri, STK Başkanları ve Mahalle sakinleri katıldı.

 

Kur’an Tilaveti ve İlçe Müftüsü Ali Söyler’in dua ettiği programda Mahalle Muhtarı Hasan Kişi ve Hayırsever Hasan Cücük’te bir konuşma yaparak Başkan Aydın’a teşekkür ettiler.

 

Fındıklıkoyak mahallesinde inşa edilen tesis toplam 2 kat ve 600 m2 kapalı alana sahip. Üst katında Erkek - Kadın Taziye Evi ve Yemekhane bulunan tesisi alt katında ise Muhtarlık Ofisi, Sağlık Evi, Erkek - Kadın Abdesthane ve WC bulunuyor.

 

 

İlginizi Çekebilir

KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai

KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

TÜM HABERLER