© Haber Hanesi 2014 - 2025

Geleneksel Ağustos Fuarı’nda 23 Ağustos’ta 3 Özel Program

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Geleneksel Ağustos Fuarı, 23 Ağustos Pazar günü çocukları Akıllı Tavşan Momo ile, aileleri Dilek Cesur’un “Aile Olmak” söyleşisiyle, kültür sanat dostlarını ise Şağdi Kafkas Halk Dansları gösterisiyle buluşturacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin şehrin sosyal ve kültürel hayatına renk katan Geleneksel Ağustos Fuarı, her yaştan vatandaşın ilgisini çeken etkinlik ve programlarla devam ediyor. Çocuklardan gençlere, yetişkinlerden yaşlılara kadar 7’den 70’e herkes için farklı içeriklerin sunulduğu fuarda, 23 Ağustos Pazar günü de çocuklar, aileler ve kültür sanat dostları için birbirinden özel 3 program gerçekleştirilecek. KAFUM Fuar Alanı’nda düzenlenecek etkinliklerin ilki saat 19.00’da çocuklarla buluşacak.

TRT Çocuk ekranlarının sevilen yapımlarından Akıllı Tavşan Momo, eğlenceli maceraları ve renkli sahne gösterisiyle minik izleyicilere keyifli anlar yaşatacak. Çocukların büyük ilgi gösterdiği Momo, fuar alanında aileleriyle birlikte güzel bir akşam geçirmek isteyen miniklere unutulmaz bir deneyim sunacak.

Dilek Cesur, Aile Olmayı Anlatacak

Günün ikinci programı ise saat 20.00’da gerçekleştirilecek. Aile danışmanı ve yazar Dilek Cesur, KAFUM sahnesinde “Aile Olmak” konulu söyleşiyle vatandaşlarla bir araya gelecek. Cesur, söyleşisinde toplumun temel yapı taşı olan aileyi farklı yönleriyle ele alırken; aile içi iletişim, birlikte yaşamanın değerleri ve aile bağlarının güçlendirilmesi gibi başlıklara ilişkin değerlendirmelerde bulunacak.

Kafkas Danslarıyla Fuar Alanı Şenlenecek

Geleneksel Ağustos Fuarı’nın 23 Ağustos programları saat 21.30’da sahnelenecek Şağdi Kafkas Halk Dansları gösterisiyle devam edecek. Kafkas kültürünün kendine özgü danslarının sergileneceği gösteride, renkli kostümler ve hareketli koreografilerle fuar alanında görsel bir şölen yaşanacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, 23 Ağustos Pazar günü KAFUM’da gerçekleştirilecek Akıllı Tavşan Momo, Dilek Cesur’un “Aile Olmak” söyleşisi ve Şağdi Kafkas Halk Dansları gösterisine tüm vatandaşlar davet edildi.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor

Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.

TÜM HABERLER