Emre Fel, Kahramanmaraş Fuarı’nda Hayranlarını Coşturdu!
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Geleneksel Ağustos Fuarı, ünlü sanatçı Emre Fel'in sahne aldığı etkileyici bir konserle devam etti. KAFUM Fuar Alanı'nda gerçekleştirilen etkinlik, müzikseverlere unutulmaz bir gece sundu ve fuar alanını adeta bir festival alanına dönüştürdü.
Emre Fel, konserinde geniş repertuarıyla büyük beğeni topladı. Sanatçı, "Senden Güzeli Mi Var", "Sana El Pençe Durmam", "Veda Türküsü", "Merhabalar", "Rüya", "Yine Beni Sev", "Yar Bensiz", "Ele Güne Karşı" ve "Gül Pembe" gibi sevilen parçalarını seslendirdi. Yaklaşık bir buçuk saat süren performansı sırasında, müzikseverler şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederek geceye coşku kattı.
Konserin ardından, Kahramanmaraş'ta olmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Emre Fel, “6 Şubat’tan sonra zor günler geçirdik ve destek olmaya çalıştık. Bugün burada büyük bir kalabalık önünde konser vermek gerçekten mutluluk verici. Bu güzel etkinliği düzenleyen Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı'nı yeniden hayata geçirmesi, hem şehir halkı hem de ziyaretçiler için keyifli bir etkinlik ortamı sağladı.
İlginizi Çekebilir
KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai
KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.