© Haber Hanesi 2014 - 2025

Elbistan Belediyesi’nden Anfi Tiyatroda Maç Keyfi

Elbistan Belediyesi, bu akşam oynanacak Galatasaray-Akhisarspor Türkiye Süper Kupası Final maçı için Pınarbaşı anfi tiyatroda dev ekran kuruyor. Canlı olarak izlenecek bu maça tüm halkımız davet edildi.

Sosyal ve Kültürel etkinlikler kapsamında bir çok çalışmaya imza atan Elbistan Belediyesi, bu akşam saat 21:30 da oynanacak Türkiye Süper Kupası Final maçını, dev ekranda izleyici ile buluşturacak.

 

Elbistan Belediyesinden yapılan açıklamada, “Sosyal ve Kültürel etkinlikler kapsamında birçok çalışma gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda 2018-2019 yılı lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası sahibi Akhisarspor arasında bu akşam saat 21:30 oynanacak Türkiye Spor Kupası Final maçını, Pınarbaşı mesire alanından bulunan Anfi Tiyatroda dev ekran ile canlı vereceğiz. Açık havada maç izleme keyfini hep birlikte yaşamak için tüm halkımızı bu maça davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

İlginizi Çekebilir

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı

İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.

SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi 

TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.

TÜM HABERLER