ELBİSTAN BELEDİYESİ, ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR
GÜNDEMElbistan Belediyesi kış aylarından kaynaklanan olumsuz hava koşullarını fırsata çevirdi. Olumsuz hava koşullarının çalışmayı zorlaştırdığı bu günlerde Elbistan Belediyesi üretime ağırlık verdi. Atölye ve marangozhane ekiplerince üretilen kamelyalar parklara yerleştirilmeye başlandı.
Elbistan Belediyesi’nce yapılan açıklamada; Park giriş ve çıkışlarının düzenlenmesi ve peyzaj çalışmaları için ekim çalışmaları, atölye ve marangozhane ekiplerince üretilen bank ve kamelyalar ile birlikte yaza hazırlık çalışmalarının yapıldığı belirtildi.
“ÜRETEN BİR BELEDİYE OLMA YOLUNDA HIZLA İLERLİYORUZ”
Elbistan Belediyesi atölye ve marangozhanelerin de, tamamıyla kendi üretimi olan 100 Adet Kamelya üretilmeye başlandı. Kendi malzemesini kendi üreten, böylece daha uygun ve daha hızlı bir şekilde hizmet sunulmaya çalışıldığının belirtildiği açıklamada; “ Üreten bir belediye olma yolunda hızla ilerliyoruz. Kendi üretimini kendisi yapabilen bir Elbistan Belediyesi inşa etme gayreti içerisindeyiz. Hizmet alanlarımız ve atölyelerimizde tamamı kendi üretimimiz olan Kamelyalar üretmeye başladık. Bu Kamelyaların satın alma değeri 7-8 bin TL arasında. Biz kendi üretimimizle bu fiyatı 2-3 bin TL bandına çektik. Kamelyalarımızdan ilki bugün Saraykent Parkımıza yerleştirilerek halkımızın hizmetine sunuldu” belirtildi.
İlginizi Çekebilir
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.
İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı
İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.
SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu
SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi
TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.