Dulkadiroğlu’ndan Çokyaşar Mahallesinde Yol Çalışması
Kahramanmaraş HaberleriDulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çokyaşar Mahallesinde stabilize yol çalışması yaptı.
İlçe genelinde yoğun bir çalışma yapan Dulkadiroğlu Belediyesi, Çokyaşar Mahallesinde başlattığı stabilize yol çalışmalarını sürdürüyor.
Ekiplere bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Necati Okay, çalışmaları şu şekilde değerlendirdi: “Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yönelik tüm hizmetleri büyük bir titizlikle sürdürüyoruz. Özellikle yol konusunda talep edilen alanlarla ilgili yoğun bir çalışmamız var. Ekiplerimiz özverili bir şekilde bu çalışmaları yapmaktalar. Çokyaşar mahallemizde belirlenen alanlar vardı. Bu alanlar ile ilgili çalışmalar yapılmaktadır. Stabilize yol çalışması ile mahallemizin alternatif ulaşım alanları oluşmaktadır. Ekiplerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.”
İlginizi Çekebilir
KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai
KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.