Dulkadiroğlu'nda Park ve Bahçeler Daha Modern Hale Getiriliyor
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, park ve bahçelerde yenileme çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi.
Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, park ve bahçelerde yenileme çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi.
Dulkadiroğlu Belediyesi Park ve Bahçe Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırlarında bulunan tüm park ve bahçelerde başlattığı yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, çocuklar için parkların daha konforlu ve güvenli hale getirilmesi amacıyla yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirtti.
Bu kapsamda, parklardaki oyun grupları, spor aletleri, bank ve masaların yenilendiğini dile getiren Başkan Akpınar, ayrıca mevcut oyun alanlarının zeminlerinin tamamen değiştirildiğini söyledi.
Başkan Akpınar, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmesinde şunları söyledi: "Geleceğimiz olan çocuklarımızın sağlıklı ve güvenli ortamlarda oyun oynayabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Yenilenen parklarımızla birlikte ilçemizin yaşam kalitesini artırmayı hedefliyoruz."
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor
Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.