Dulkadiroğlu'nda Kilit Parke Yollar Yenileniyor, Güvenlik ve Konfor Artıyor
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçenin çeşitli bölgelerinde sürdürdüğü kilit parke tamir çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan Akpınar, vatandaşların güvenliği ve konforu için yol bakım ve onarım çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirtti.
Dulkadiroğlu Belediyesi, ilçenin dört bir yanında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, devam eden çalışmalar ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Başkan Akpınar, konuyla ilgili değerlendirmesinde şunları söyledi: "Dulkadiroğlu Belediyesi olarak ilçemizin her köşesinde vatandaşlarımızın günlük yaşamını kolaylaştırmak ve yollarımızı daha güvenli hale getirmek adına yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, özellikle bozulmuş ve hasar görmüş kilit parke yollarının tamirini hızla gerçekleştiriyor. Çalışmalarımız, planlanan program dahilinde tüm hızıyla devam edecek."
Başkan Akpınar, yol bakım çalışmalarının yanı sıra diğer altyapı hizmetlerinin de sürdüğünü vurgularken, vatandaşlardan çalışmalar sırasında gösterdikleri anlayış ve sabır için teşekkür etti. "Halkımızın memnuniyeti ve yaşam kalitesini artırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu süreçte gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ederim." dedi.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor
Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.