DULKADİROĞLUNDA KİLİT PARKE BAKIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
GÜNDEMDulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, muhtelif mahallelerde başlattığı kilit parke bakım ve tamirat çalışmalarını sürdürüyor.
Dulkadiroğlu Belediyesi, yıpranan yol ve kaldırımlarla ilgili çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Özellikle yıkım çalışmaları sonrasında yıpranan alanlarla ilgili çalışma yapan Dulkadiroğlu Belediyesi, vatandaşların ulaşım konusunda mağduriyet yaşamaması adına çalıştıklarını bildirdi.
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, şunları aktardı: “Yaşamış olduğumuz asrın felaketinin izlerini silme adına ilçe genelinde yoğun bir çalışma yapılmaktadır. Bu çalışmalar neticesinde yapılan bina yıkımları, mevcut yol ve kaldırımlara büyük zarar vermektedir. Çalışmaların tamamlandığı alanlarda vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması adına ekiplerimiz yoğun bir çalışma yapmaktadır. İlçemizin yeniden ayağa kalkması ve her açıdan eskisinden daha güzel olması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”
İlginizi Çekebilir
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.
İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı
İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.
SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu
SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi
TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.