© Haber Hanesi 2014 - 2025

Dulkadiroğlu’nda Kaldırım Yenileme Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi, asrın felaketi ve sonrasında yapılan yıkım çalışmalarında hasar gören kaldırımları onarma çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların güvenli ve rahat bir şekilde ulaşım sağlayabilmeleri için başlatılan yenileme çalışmaları, ilçenin farklı noktalarında devam ediyor.

Kamu Külliyesi’ne ulaşımı sağlayan ana yolda kapsamlı bir kaldırım çalışması gerçekleştirildi. Bu çalışmalar, hem ana yolda hem de diğer mahallelerde yoğun bir şekilde sürdürülerek, vatandaşların günlük yaşamlarını daha konforlu hale getirmeyi amaçlıyor.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz yıl yaşadığımız büyük felaketin ardından, ilçemizin farklı bölgelerinde hasar gören kaldırımları yenileme çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak ve yaşam kalitesini artırmak adına bu çalışmaları öncelikli olarak ele alıyoruz," dedi.


Başkan Akpınar, bu süreçte emeği geçen tüm belediye çalışanlarına ve destek veren vatandaşlara teşekkür ederek, "Hep birlikte daha güçlü bir Dulkadiroğlu için çalışmaya devam edeceğiz. Sizlerden gelen geri bildirimleri de dikkate alarak, ilçemizin her köşesini daha yaşanabilir hale getirmek için var gücümüzle çalışacağız," dedi.
Vatandaşlar, Dulkadiroğlu Belediyesi’nin özverili çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdi. 

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor

Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.

TÜM HABERLER