© Haber Hanesi 2014 - 2025

Dulkadiroğlu'nda Doğal Yaşam Parkı Bayram İçin Hazırlandı

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Doğal Yaşam Parkı’nda kapsamlı bakım çalışmaları gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin özverili çalışmalarıyla parkın bayrama hazır hale getirildiğini duyurdu.

Yeşil alan ve parkların düzenlenmesi ile ilgili kapsamlı bir çalışma başlatan Dulkadiroğlu Belediyesi, Doğal Yaşam Parkı’nda bakım yaptı. Bakım çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Dulkadiroğlu’nun doğal güzelliklerine dikkat çekti.


Bu doğal güzellikleri koruma ve kollama adına yaptıkları çalışmaları ifade eden Başkan Akpınar, ilçede bulunan tüm yeşil alanların kapsamlı bir çalışmayla yenileneceğini söyledi.
Doğal Yaşam Parkı’nın da bu kapsamda yenilendiğini belirten Başkan Akpınar, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Ekiplerimiz, hem vatandaşlarımızın hem de parkımızdaki doğal yaşamın huzur ve mutluluğu için kolları sıvadı. Doğal Yaşam Parkı’mızda yürüyüş yolları düzenlendi, yeşil alanlar temizlendi, sosyal alanların bakımları yapıldı, boya ve tamirat çalışmaları yapıldı, bitki ile çiçeklerin bakımı yapıldı. Amacımız, bayram boyunca hemşehrilerimizin ve ziyaretçilerimizin sevdikleriyle birlikte keyifli zaman geçirebileceği ferah ve huzur dolu bir ortam oluşturmaktır."
Başkan Akpınar, sözlerini tüm vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutlayarak sonlandırdı: “Bayramın barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, tüm hemşehrilerimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor

Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.

TÜM HABERLER