Dulkadiroğlu Bir Sosyal Tesiste Erkeneze İnşa Ediyor
GÜNDEMBölgesine çok amaçlı sosyal tesisler kazandırmaya devam eden Dulkadiroğlu Belediyesi, bir sosyal tesiste Erkenez mahallesine inşa ediyor.
Birçok mahalleye toplamda 26 adet sosyal tesis kazandıran Dulkadiroğlu Belediyesi, yeni sosyal tesisler için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Şehir merkezinde bulunan Erkenez mahallesine de sosyal tesis kazandırmak için harekete geçen Dulkadiroğlu Belediyesi, inşaat çalışmalarına başlayarak yapıyı karkas hale getirdi.
Çok amaçlı olarak planlanan sosyal tesisin kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacağını ifade eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, konuyla ilgili şunları söyledi; “İlçemize değer katan eserler ortaya koymaya devam ediyoruz. Bu güne kadar toplamda 26 adetini tamamladığımız sosyal tesislerimize yenilerini eklemeye devam ediyoruz. Bu yeni çalışmalarımızdan bir tanesini de Erkenez mahallemizde başlattık. Yapı şuanda karkas duruma geldi. Bu sosyal tesisimizle ilgili çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah kısa sürede tamamlayarak mahallemizin hizmetine sunacağız. Bu sosyal tesisimizde diğerleri gibi çok amaçlı olarak hizmet verecek. Mahallemize ve ilçemize hayırlı, uğurlu olsun.”
İlginizi Çekebilir
Gündem yaratan operasyonda Bakan Çiftçi’yi sinirlendiren “Seyyid Kutub” detayı
Kahramanmaraş’ta yazar Sadi Yüksel’in gözaltına alındığı operasyonun görüntüleri ve basına yansıma biçimiyle ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma talimatını veren İçişleri Bakanı Çiftçi’nin, operasyonda ele geçirilen dokümanlar arasında yazar ve düşünür Seyyid Kutub'un kitabının sergilenmesine de tepki gösterdiği belirtildi. Konuyla ilgili geniş kapsamlı inceleme yapılacak.
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.
İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı
İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.
SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu
SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi