© Haber Hanesi 2014 - 2025

Dulkadiroğlu Belediyesi’nden Mahallelere Üstyapı Desteği

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde sürdürdüğü üstyapı iyileştirme çalışmaları kapsamında Ballıca Mahallesi’nde kaldırım düzenleme çalışmalarına başladı. Mahalle sakinlerinin güvenli ve konforlu ulaşımını hedefleyen çalışma, bölgeye estetik bir görünüm kazandırırken yayalar için de büyük kolaylık sağlayacak.

Yaya kullanımının yoğun olduğu alanlarda başlatılan kaldırım çalışması, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı. Özellikle okul çevresi, cami önü ve yoğun kullanılan sokaklarda yapılan düzenlemelerle hem güvenlik hem de erişilebilirlik artırılıyor.


Çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, ilçenin her noktasına hizmet ulaştırma gayretinde olduklarını belirterek şu ifadeleri kullandı: “Ballıca mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızdan gelen talepleri dikkate alarak kaldırım düzenleme çalışmalarına başladık. Amacımız, hemşehrilerimizin günlük yaşamını kolaylaştırmak ve daha yaşanabilir bir Dulkadiroğlu inşa etmektir. İlçemizin her mahallesine eşit hizmet götürmeye devam edeceğiz.”
Başkan Akpınar, benzer düzenlemelerin ihtiyaç duyulan diğer mahallelerde de sürdürüleceğini ifade etti.
 

İlginizi Çekebilir

KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai

KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

TÜM HABERLER